Dostava

Za dostavo naših paketkov skrbi Pošta Slovenije in sicer v svojem delovnem času. V primeru da vas v času dostave ni doma, vam poštar pusti obvestilo o prispeli pošiljki, katero lahko dvignete v roku 14 dni na vaši pošti. Ob naročilu artiklov v skupni vrednosti do 10 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 4,49 EUR. od 10 do 40 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,49 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Ob naročilu artiklov v skupni vrednosti nad 40 EUR so stroški pakiranja in dostave BREZPLAČNI.

Čas za dobavo artiklov je naveden ob vsakem posameznem artiklu. Izjemoma se lahko zgodi, da artikel, ki ste ga naročili, ni več na zalogi - v tem primeru vas bomo o tem seveda obvestili. Za blago na zalogi je dobavni rok 1 do 5 delovnih dni.

Večino naročil, ki so uspešno zaključena do 12:00 ure in so na zalogi - odpošljemo še isti delovni dan (v primeru plačila po predračunu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@biba.si tako vam bomo lahko tudi ta naročila odposlali kar se le da hitro).

dostava posta slovenije